Idag blev det sovmorgon trots att det inte var planerat ifrån början. Jag tvingade mig upp (ja, tvingade för sängen var fruktansvärt varm och skön) vid 8 och landade i soffan med den godaste koppen kaffe, morgonkoppen. Efter lite mys och pysslande så bestämde jag mig för att gå ut och köra intervaller i parken. Testar ett upplägg ifrån Topp Hälsa och för en gång skull hade det varit roligt att fullfölja något sådant. Jag är annars ganska bra på att sluta när jag inte ser eller märker resultat tillräckligt snabbt. Förra veckan var jag också ute och gjorde efter detta upplägget enda skillnaden idag var att jag lade på en minut på varje intervall så passet blev 10 minuter längre. Jag tänkte först att jag provar två intervaller och sedan går ner till 1 minutintervaller som jag gjorde förra veckan men  jag klarade ju 2 minutintervaller helt galant! Kände mig lagom nöjd när jag sedan promenerade hem 🙂
Det är, som ni säkert redan räknat ut, inga ”svåra” intervaller men tillräckliga för mig och jäkligt bra eftersom jag vill få med mig mer teknik och jobba på mitt löpsteg. Jag har inte riktigt haft koll på sådan innan.. Så det här känns kanon!

Innan parken fick jag som sagt i mig kaffe men jag har bestämt att inte köra periodisk fasta nu i 2 veckor utan helt enkelt äta frukost som vanligt dödliga 😉 Så innan jag gick ut provade jag en utav dom omtalade och hyllade Questbarsen. Värmde min i micron en snabbis och det smakade ju för tusan goooodis. Eller nybakat, kunde inte riktigt bestämma mig. Det kan nog vara på gott och ont för lilla mig men vi får se. Har beställt hem några smaker eftersom jag är så jäkla nyfiken och tänkte testa dom.
Hade härlig energi under hela min runda så lite nytta gjorde den säkert den där smarriga proteinbaren!

Nu tänkte jag få i mig lite mat och sedan har jag lite att pyssla med här hemma (det finns det ju alltid) och senare i eftermiddag kommer mamma och Lena för att få bli lite fina i håret.
Vi hörs!
PicsArt_1381824537364

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: