Började bli lite hungrig och upptäckte att det nästan var 8 timmar sedan jag åt..
Jag fixade en snabb middag och tryckte i mig alltihop. Egentligen var det lite väl att trycka i sig två korvar… Men det blir så dumt när dom ligger två och två i paketen och en hade blivit för lite. Nu är jag mätt som en plätt! 😉
Det blev lite matlåde-prepp också till skolan imorgon då vi går heldag.

Nu blir det mys i soffan resten utav kvällen! Har fångat upp ett litet intresse som jag pysslat med både igår och idag. Har köpt en laddning med Promarkers-pennor och har fullt upp med att testa och lära känna dom. Det är jättekul och jag har verkligen saknat att använda min kreativa sida. Det har även börjat klia lite i mina fingrar att börja göra smycken igen. Det enda hindret har varit tiden.. Får se om jag tar upp det igen. Det är ju otroligt roligt och jag hade många nöjda kunder. Jag tror att ni kan hitta min ”gamla smyckesblogg” om ni googlar på ”L Collection Lina Petersen”
Nu blev det ett inlägg men lite blandat babbel trots att jag bara skulle uppdatera er om middagen.

image

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: