Googlade ”pizzamuffins lchf” och hittade receptet ifrån kostrådgivaren Anna Hallén som jag sneglat på flera gånger innan men aldrig provat.
Idag tog jag tag i saken och gjorde en hel plåt med smarriga pizzamuffins. Det var en peace of cake och dom går ju att variera i oändlighet! Perfekt att ha till frukost, mellis eller som tillbehör 🙂
Detta hade jag i mina pizzamuffins:
8 ägg
1 dl grädde
1 dl keso
1 dl tärnad ost
1 tsk bakpulver
1 tsk oregano
1 msk tomatpuré
Ca 80g strimlad salami
Salt och vitpeppar
Blanda äggen och grädden i en bunke.
Tillsätt tomatpurén, keson, den tärnade osten, bakpulvret och till sist kryddorna och den strimlade salamin.
Blanda runt allt väl och häll sedan upp smeten i muffinsformar.
Tänk på att dom växer i ugnen så fyll inte formarna ända upp 🙂