Vilken bra fredag det kunde bli, trots att den började med en tenta. Men faktum är att det var lite skönt att ha tentan imorse (nu tror väl mina klasskompisar att jag är knäpp men det vet ni redan hehe) för nu är den ur världen och det mina vänner är riktigt skönt!
Dock börjar vi måndagen med en tenta i juridik men där är vi inte än. Först ska det bla vara en mysig fredag 🙂
Efter tentan fick jag ringt ett viktigt samtal och det ledde till att ca 1 ton släppte från mina axlar. Det känns otroligt skönt och jag är glad att jag fick det gjort. Nu blickar jag bara framåt mot hösten och ser faktiskt fram emot den.
Efter detta blev det en sväng till Ica för att handla lite gottis till tacosen ikväll och för att hämta ut ett paket jag gått och väntat på. Strax där efter kom mamma och pappa för att lämna hunden som ska bo hos oss hela helgen. Jag tänker mysa massor med min fyrbenta älskling ♡
Har redab hunnit ta en skön promenad i skogen. 
Hoppas ni också får en bra kväll!

image

image

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: