Rostbröd och "bara nödvändiga saker förstås"

God morgon!
Jag brukar ju dela med mig utav det mesta jag bakar och lagar men insåg nu att jag glömt nämna att jag bakade formfranska i söndags.. Kors i taket alltså 😉
Jag och sambon var på Ikea, Mio och Media markt i söndags och fick köpt en hel del saker. Bara nödvändiga saker förstås! Bla en ny brödrost och den skulle ju så klart testas och eftersom jag för ett tag sedan hittade ett recept på formfranska så fick det bli ett söndags-bak på kvällen.
Supergott och som vanligt går det snabbt att slänga ihop.
Är det någon som vill ha receptet tro?

image

2 reaktioner till “Rostbröd och "bara nödvändiga saker förstås"”

  1. Ja visst! Recept kan man väl aldrig få för många av?! 😉 Är det nåt jag saknar så är det en rostad m ost och gurka!

Kommentera