Hej hopp!
Vilken himla bra start på veckan jag har haft (känns som att jag säger det ofta) men att ha en ledig måndag eller börja kl 13, som idag, gör riktigt mycket. Man hinner lixom starta veckan bra, i lugn och ro. Jag hade bestämt mig för att kliva upp i hyfsad tid idag. Har verkligen kommit underfund med att jag inte ska sova länge. Mår inte bra då!..
Så, upp i tid och på med kaffe. Vaknade till liv framför nyhetsmorgon och tyckte att det kändes allmänt mysigt. Regn och rusk på utsidan och myspys på insidan. Men jag hade inte bara bestämt mig för att gå upp i tid utan en runda i parken tillsammans med min nya kompis (ett tidtagarur hehe) stod också på planeringen. Och jag gav mig bannemig ut! Är lite stolt över mig själv och det gick riktigt bra. Så värt!
Bröt fastan efter min grymma prestation och en dusch.
Skön känsla – skön måndag! ☆

image

image

image

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: