www.linapetersen.se

Själsmående/Välmående – Personlig utveckling – Matlagning – Recept – Livet på landet

"Kan rekommendera varenda kotte"

Lina

Skriver om sådant som vi vanligtvis inte vågar prata om men som vi borde lyfta oftare. Navigerar livet efter trauma och hanterar stora känslor så som sorg & ångest men också lycka, kärlek & feelgood.
Jag gillar att laga mat, baka och jag älskar personlig utveckling så här blandas högt och lågt, djupt och ytligt, reflektion och recept.
Välkommen!

Social Links


Det absolut bästa med lediga dagar är att man kan ha mysmorgon, hur länge som helst! Och att mysmorgonen sedan, utan några konstigheter, kan övergå till en mysdag och sen glida vidare till en myskväll. En jäkla massa mys med andra ord! Det är lite utav min plan idag. Jag tänkte blanda myset med plugg, lite träning och matlagning. Med lite disciplin ska det nog gå vägen 🙂
Igår hade jag bestämt mig för att ha en riktigt bra onsdag och det hade jag. Min stund hos massören var utan att ta i helt magisk. Och jag undrar varför det varit så svårt att få tummen ur och boka tid? Det är ju inte bara en stund för dig själv och dina muskler utan du får med dig så mycket annat positivt för kroppen. Avslappningen, blodcirkulationen, lymfsystemet, en chans att stressa ner och unna dig själv något bra. Jag hade en riktigt trevlig stund hos Ninna igår och jag kan rekommendera varenda kotte att gå till henne. Ni hittar henne på Marklandsgatan i Göteborg och på hennes hemsida http://www.ninna-o.se
Hälsa ifrån mig om ni bokar! 🙂

En kopp te med färsk ingefära och citron fick bli mitt morgonmys idag. Nu ska jag fortsätta mysa en stund sen ska jag göra lite nytta också ♡

image

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: