Kom hem för bara en liten stund sedan efter en seg förmiddag i skolan. Lektionen var kul men jag var seg och det tänkte jag försöka ändra på genom en runda i parken. Hade egentligen tänkt att sticka till gymmet men solen skiner som aldrig förr så jag tänker att det är bäst att passa på. Gymmet kan jag stänga in mig i lite senare i höst och vinter istället när solen lyser med sin frånvaro.
Jag bröt precis min fasta med en iskall celsius och en äggröra. Supergott! Jag kände inte riktigt för att träna på fastande mage idag därför valde jag att äta innan träningen.
Medan äggröran håller på att landa i magen så har jag slappat i soffan med det sprillans nya numret utav Topp Hälsa. Alltid lika trevligt när den ligger på dörrmattan när jag kliver innanför dörren. Det är en peppande tidning och jag tycker den är mysig att bläddra i.
Jag låter kanske som en hurtbulle men jag peppar helt enkelt bara mig själv. Vill inte tappa motivationen som jag äntligen verkar vara på spåren och samtidigt som jag peppar mig själv så kanske jag lyckas peppa någon annan att också ge sig ut i det fina vädret? Det hade ju varit kanon.

Så, jag tänker strax hoppa i träningskläderna och sedan ge mig ut med lite bra musik i öronen. Lovely!
I eftermiddag vankas det kalas och sådana är ju alltid trevliga.
Vi hörs!
2013-10-01 13.04.18

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: