Vilken härlig helg vi har haft! Jag och min fina Malvina. Hon har bott hos oss hela helgen och det har varit himla trevligt. Vi åt supergoda tacoburgare med kålrotspommes i fredags när hon kom. Det slank ner en och en annan klunk vin och sedan bänkade vi oss i soffan framför idol.
Lördagen bjöd på strålande sol! Så himla härliga höstdagar har det varit nu det senaste, love it. Vi började i alla fall dagen med en rejäl frukost. Jag bakade frallor och så åt vi dom tillsammans med lite yoghurt, müsli, kaffe och så där. Jag och Malvina tog oss in till stan och promenerade runt och shoppade lite. Min sambo kom också in efter en stund och sprätte lite pengar han med! Nya höstgarderober för vår del alltså 😉
Kvällen igår spenderas med hela tjocka familjen hemma hos farmor och farfar för att fira farfar som fyllde år i veckan. Supergod mat och lika trevligt som alltid!
Jag och Malvina avslutade det hela med ett härligt hemma i soffan. När klockan visade halv 2 kände vi att det var dags att bryta och krypa ner. Tack för att du finns, Malvis! ♡
Idag blev det kaffe, frukost och avsked och nu väntar ett pass i parken. Jag försöker ladda mig själv, mest mentalt, efrersom klivet till parken är så satans långt. Åter igen!
Men det tar vi en annan gång 🙂

image

image

image

image

image

image

Du kanske också gillar …

2 kommentarer

  1. Men vilken snygg väska!! Vart har du köpt den om jag får fråga?

    1. Det är inte jag på bilden utan min kusin och jag har faktiskt ingen aning om vart hon hittat den snygga väskan!.. Tyvärr :/

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: