Middagen, korvstroganoff och blomkålsris, blev precis så där satans gott som jag hade hoppats! Blomkålen rev jag lite snabbt på rivjärnet och stekte det sedan i lite smör och smaksatte med lite salt. Easy peasy och kanongott till min korvstroganoff! 🙂
Nu blir det mys resten av kvällen med tända ljus och lite plock här hemma. Eldar en del av ljusen åt gången eftersom dom blivit så många på min fina ljusbricka.

image

image

Du kanske också gillar …

2 kommentarer

  1. Vad använder du för korv? Såg gudomligt gott ut det där!!!

    1. Tack!! 🙂 Jag tycker det är så svårt det där med falukorv för dom innehåller alltid en massa trams..Denna gången blev det Scan då den är glutenfri annars vet jag att Enebackens är ok och riktigt god men finns bara på Lidl!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: