Hej hopp!

Idag fick det bli pannkaksparty till lunch eftersom jag firar helg redan nu. Känns helt underbart! Jag har längtat efter denna stunden hur länge som helst. Vi är lediga ifrån skolan idag men jag var på kontoret en stund på förmiddagen och jobbade lite. När jag sedan var klar för dagen skuttade jag hem i solskenet och började steka pannkakor med en gång. Jag var superhungrig men det var värt väntan! Pannkakor är ju så gott och med en massa smarriga ”pålägg” så blir det ju kalasgott. 😉

Så, varför har jag längtat efter denna stunden och helgen så himla mycket tro? Det är väl helg varje vecka? Jo, förvisso men inte jag har inte en helg som alla andra framför mig. I eftermiddag har jag en bokad tid hos frisören och det känns löjligt lyxigt och jag har sett fram emot det himla mycket. Jag går ju hos min bästa kompis Sofia och hon har en plan på att gå lös i mitt hår för att snygga till färgen och nyansen.
Imorgon blir det till att gå upp i tid, vanlig tid, tillsammans med min sambo. Lite kaffe framför nyhetsmorgon och sedan bege sig iväg. Låter ju som en vanlig fredag? Men sambon beger sig till jobbet och jag beger mig ner till parkeringen där mammsen hämtar upp mig för en tripp till Gekås och Småland! ♥
Det är alltså en sån helg! En tjejhelg i Småland med mina favoriter – mamma, moster och mina två kusiner, loooovely.
Det är precis vad jag behöver och jag har bestämt att jag ska njuta utav denna helgen, som alltså började för en liten stund sedan, till max.

Först ska jag dock plugga lite, packa väskan och sen sätter jag mig på bussen in mot stan för att möta Sofia.
Puss och kram på er 🙂
2013-09-19 13.23.32

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: