Jag måste bara gnälla av mig lite. När man är sjuk får man det! Det känns aningens bättre då om så bara för en liten stund.
Har precis kommit hem och parkerade mig i soffan på stört. Det blir horisontellt läge på mig resten av kvällen. Tror minsann att Herr Feber kommit på besök också och det där dumma i halsen är tillbaks. Ont i huvudet har jag också! Sovit dåligt två nätter irad så om inte allt annat räckte så är jag trött också.
Åh vad skönt det är att gnälla ibland! Bara man inte gör det allt för ofta.. 🙂
Ett sprillans nytt nummer av tidningen Topp Hälsa väntade på mig när jag klev innanför dörren och det brukar alltid kunna pigga upp! Dock kommer jag nog bara tycka ännu mer synd om mig själv eftersom jag är mer träningssugen än någonsin, bara för att jag inte mår bra.
Men om vi nu ska försöka att inte bara gnälla så får säkert tidningen och innehållet upp motivationen ytterligare ett snäpp så är jag superladdad när jag väl är frisk sen!
Så säger vi!

image

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: