www.linapetersen.se

Själsmående/Välmående – Personlig utveckling – Matlagning – Recept – Livet på landet

Måndag, hela dagen lång

Lina

Skriver om sådant som vi vanligtvis inte vågar prata om men som vi borde lyfta oftare. Navigerar livet efter trauma och hanterar stora känslor så som sorg & ångest men också lycka, kärlek & feelgood.
Jag gillar att laga mat, baka och jag älskar personlig utveckling så här blandas högt och lågt, djupt och ytligt, reflektion och recept.
Välkommen!

Social Links


God morgon! Måndag igen och en helt ny vecka ligger framför oss. Mitt mission denna veckan är bla att bli kvitt den där förkylningen som spökar! Sedan har jag bestämt med mig själv att kvällarna ska innehålla avkoppling med tända ljus, en kopp te och något att ubderhpllas med. Det är viktigt att komma ner i varv! Så det ska jag försöka tänka på 🙂
Idag väntar en heldag på kontoret. Vi är ju lediga ifrån skolan.
Annars så väntar en ganska fullspäckad vecka med heldagar i skolan, tentaplugg och så lite jobb igen i slutet av veckan.
Ha en bra måndag hörni!

image

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: