Blä! Jag hatar när en förkylning kommer smygandes och lägger sig på lur utan att bryta ut.
Det är en sån obehaglig känsla och en stor påfrestning på kroppen. Jag har gått hela veckan med den där känslan, den har kommit och gått, men i fredags eftermiddag kändes det värre. Och både igår och idag har det känts sådär 🙁 Jag vill säga att jag varken har tid eller lust att bli sjuk nu men så där säger man väl alltid. Man blir ju aldrig sjuk vid något lämpligt tillfälle.. Så idag ägnar jag denna söndagen åt att ligga i soffan, kolla på tv, läsa och dricka te.
Det känns ju ändå som ganska härliga söndagssysslor och jag hoppas att kroppen nöjer sig med det och att jag känner mig bättre imorgon. För hur positiv jag än vill låta så har jag inte tid att vara sjuk!

image

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: