www.linapetersen.se

Själsmående/Välmående – Personlig utveckling – Matlagning – Recept – Livet på landet

Mini-ostpizza att bryta fastan med

Lina

Skriver om sådant som vi vanligtvis inte vågar prata om men som vi borde lyfta oftare. Navigerar livet efter trauma och hanterar stora känslor så som sorg & ångest men också lycka, kärlek & feelgood.
Jag gillar att laga mat, baka och jag älskar personlig utveckling så här blandas högt och lågt, djupt och ytligt, reflektion och recept.
Välkommen!

Social Links


Hej hopp!
Provade att bryta fastan med en mini-ostpizza idag och jag är inte ett dugg förvånad över hur jäkla gott det var! Jag är dock förvånad över att jag inte har testat det tidigare. Det säger ju sig självt att det är gott.
Jag kan tänka mig att lägga samma fyllning på sin omelett så får man en smarrig omelett-pizza 🙂
Jag startade dagen på bästa sätt med kaffe och nyhetsmorgon i vår nya snyggsoffa!
Ska ta mig i kragen och plugga lite under dagen, träna någonting och läsa lite annat. Är inne i en sån där period då jag vill läsa mycket. Helst allt på en gång! Jag har fått höra att jag är vetgirig och jag börjar förstå mer och mer att det verkligen ligger något i det.
Ha en go onsdag hörni!

image

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: