Alltså, hur smart är det inte med färdiga bakmixer? Då menar jag bakmixer som inte innehåller en mängd konstigheter utan helt enkelt bara de torra ingredienserna som behövs till tex ett bröd. Jag har provat bakmixerna ifrpn Bliss Mix några gånger och tycker dom är riktigt goda. Självklart kan du blanda ihop allting själv och det gör jag ju för det mesta men ibland är det riktigt skönt att få vara lite bekväm och bara tillsätta ägg, ost och vätska.
Jag har precis tagit ut min andra plåt med Valnötsbröd/frallor ur ugnen och det doftar underbart i hela lägenheten.
Jag bröt fastan med en sån där liten rackare för en stund sedan och tänkte snart bege mig ut på en runda i parken. Jogging eller pw, det återstår att se.
Tänkte i alla fall, för första gången i mitt liv, lyssna på någon podcast eller två under min runda. Har laddat ner en podcast-app och den verkar hitta det mesta i podcastvärlden. Kul! 🙂

image

image

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: