Man borde ha en ledig tisdag – varje vecka! Eller onsdag, det hade också funkat. Det gör så otroligt mycket att få ett litet ”bryt” mitt i veckan. Idag är jag med andra ord ledig. Ingen skola och inget jobb. Superskönt!

Jag har tagit en riktigt lugn morgon. Vaknade av mig själv (förutom när min sambo började babbla med mig kl 6 imorse eftersom han glömt av att jag var ledig…haha) strax efter 8 och jag är fortfarande imponerad över att jag kan göra så, vakna i tid alltså. Förr hade jag sovit till nu, utan problem och att vakna vid 8 hade känts både konstigt och tidigt! Istället för att sova till 11 så har jag invigt vår nya, mega-snygga soffa ihop med lite kaffe och nyhetsmorgon. Jag har provat olika delar utav soffan och försöker komma fram till vilken plats som ska få titeln ”min favoritplats”.
Medan jag har hoppat runt i soffan har jag även fått beställt lite godsaker ifrån lchfbutiken och bodystore. Det är där jag beställer/handlar det mesta som finns i vårt skafferi. Fler och fler produkter finns ju numera på ICA och andra matbutiker men på nätet är det oftast billigare och man kan i lugn och ro (förutom när man har fullt upp att prova sittplatser i soffan) läsa och jämföra produkter. Sen är det alltid så roligt att få paket tycker jag. Även om det är jag som beställt och vet precis vad som ligger i. Men det är något speciellt med det där!

Så, vad står på mitt schema idag? Denna lediga tisdag? Mysmorgon var faktiskt första punkten på dagen och den har jag nu avklarat. Jag har precis hoppat i mina träningskläder och ska strax ta itu med berget utav plast och kartong som soffan var inpackad i. Det blir några rundor upp och ned så det får bli uppvärmningen inför en runda i parken. Jag ska nämligen bli bästa vän med Runkeeper! 🙂
Efter lite träning tänkte jag gotta mig lite och göra proteinplättar. Har varit så jäkla sugen på det och eftersom det är så mättande passar det perfekt att bryta fastan med.
Plugg och lite annat smått och gott ska också hinnas med så vi hörs sen!

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: