Detta var längesedan, mina vänner, kaffe med skummad grädde. Innan jag lärde mig att dricka svart kaffe så drack jag alltid mitt kaffe så här eller med skummad mjölk.
Jag hade glömt hur gott det var!.. Kaffelyx kallar jag det numera. Så varför denna lyx? På en måndag? Jo, jag ska snart ge mig ut i spåret och det är ett så jäkla stort kliv dit att jag behövde ladda med något bra. Det blir inte middag förrän lite senare ikväll (eftersom vår nya soffa ska göra entré) så en kaffe i lyxformat passade perfekt, typ som mellanmål.
Till middag tänkte jag göra en gratäng efter ett recept som jag köpte för ganska längesedan. Jag vet att jag lagat den innan, kanske två gånger, men är osäker på om jag delat med mig utav receptet.
Jag ska kolla detta och återkomma, tänkte jag 🙂
En zucchinigratäng som påminner lite om lasagne men en något ”upp hottad” version är det som står på menyn ikväll.
Gott och enkelt!

image

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: