Jag tänkte checka ut (sova med andra ord) och ladda inför en ny vecka imorgon! Helgen har gått ruskigt snabbt men så är det ju när man har roligt.
Idag har jag och sambon äntligen beställt soffan som vi gått och suktat efter hela sommaren. Vi var i butiken och kollade och provsatt den idag igen så i början utav nästa vecka har vi en egen. Den är SÅ snygg, stor och riktigt härlig att sitta i. Kommer passa perfekt i vårt vardagsrum!
Efter det åkte jag hem till mamma och pappa för att göra mamma och Lena lite fina i håret. Medans vi tjejer pysslade med det åkte pappa hem till vår lägenheten och hjälpte Mikael att fixa det sista i vårt kök.
Vi avslutade det hela med grill hos mamma och pappa. Supergott och jag åt på tok för mycket..
Det serverades nämligen smarrig sallad och grillade, marinerade revben.

image

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: