Just nu gör jag allting lite bakvänt.. Jag har precis slagit mig ner i soffan med en kopp te och tänkte måla mina naglar. Jag är nyduschad och har hoppat i myskläderna. Vanligtvis brukar detta ske först efter maten men inte ikväll.
Det har varit en otroligt seg måndag och jag kände att jag behövde varva ner och mysa till det lite extra. Dessutom är middagen i ugnen och den behöver ganska lång tid på sig så jag tänkte att jag lika väl kunde börja kvälls-myset nu.
Påtal om middagen så är det ingen trist måndagsmiddag vi snackar om utan här lyxar vi till det rejält! Det blir stek i ugnen (på grästbetat nötkött) ädelostsås och ugnsrostad aubergine med sesamfrön och flingsalt. Värt att vänta på med andra ord!
Jag skall snart slänga in grönsakerna i ugnen och när det sen börjar närma sig gör jag såsen på ett kick. Inte ens en lyxmiddag behöver vara krånglig – underbart.

Imorgon väntar en heldag på kontoret för min del!
För er som inte har hängt med är det alltså min praktik i våras som blev ett sommarjobb som nu blivit en förlängning under hösten. Känns otroligt kul och jag ska alltså försöka att parera skolan med jobbet.
Det blir en utmaning men jag känner mig laddad! Det svåraste, som jag nu ser det, är att få in träningen i det hela. Men jag ska nog lösa det också. Jag är fortfarande lite sommarlat och det är där skon klämmer mest.
Nu fick vi till en joggingrunda i lördags och sånt där brukar allt som oftast kicka igång mig 🙂

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: