www.linapetersen.se

Själsmående/Välmående – Personlig utveckling – Matlagning – Recept – Livet på landet

Proteinsmoothie – choklad

Lina

Skriver om sådant som vi vanligtvis inte vågar prata om men som vi borde lyfta oftare. Navigerar livet efter trauma och hanterar stora känslor så som sorg & ångest men också lycka, kärlek & feelgood.
Jag gillar att laga mat, baka och jag älskar personlig utveckling så här blandas högt och lågt, djupt och ytligt, reflektion och recept.
Välkommen!

Social Links


image

Då var det dags för lite vardag igen.  Började dagen med en powerwalk på 25 minuter och det var lika skönt idag. Jag vaknar lixom till liv!
Det här med morgonträning är egentligen lite min grej, har jag kommit på. Problemet ligger inte i att gå upp på morgonen eller att träna tidigt utan problemet ligger i att jag inte somnar i tid på kvällen.. Jag lägger mig i bra tid för det mesta men tar sån otrolig tid på mig att somna. Ligger länge och vrider och vänder på mig. Det är varmt, kallt, kudden är för platt, jag blir törstig, sedan kissnödig och så där håller jag på. Tills klockan är på tok för mycket!
Men egentligen är det ingen idé att haka upp sig på detta för tillslut kommer tröttheten ikapp mig, typ mot slutet utav veckan, och då somnar jag som en stock.
Hur som helst! Proteinsmoothie med chokladsmak fick bli min frukost tillsammans med lite kaffe.
Ha en bra (mpnsag känns det som eftersom jag varit ledig i två dagar) onsdag!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: