Var så galet sugen på tonfisksallad..

.. så det var inte så svårt att bestämma middag idag.
Tonfisksallad blev det! 😉
Det var precis så gott som jag tänkte att det skulle vara trots att herr avokado inte var som han skulle. Är lite trött på det där. Dom senaste gångerna har våra avokados varit dåliga, nästan allihopa. Dagens i-landsproblem kan tyckas men det är faktiskt riktigt irriterande. Särskilt som jag i förra veckan hade planerat att göra guacamole till mina tacobiffar.
Jag skippade hur som helst avokadon och åt bara halva burken med tonfisk (förr i tiden tyckte jag alltid i mig en hel…) Resten utav tonfisken gjorde jag tonfiskröra utav och den kommer få agera mellanmål imorgon eftermiddag. Smart va?
I skrivande stund njuter jag utav en kaffe på balkongen men jag ska snart gå in, sätta på riktigt bra musik och röja undan/städa i vår lägenhet.
Kanske inte det roligaste en solig kväll som denna men när man känner för att städa är det otroligt dumt att låta bli!

image

image

Kommentera