Har precis landat på balkongen. Det är ju helt otroligt att det är över 20 grader när klockan nästan är 20:30 på kvällen.
Tänkte snart krypa ner och läsa lite. Jag har så otroligt svårt att varva ner på kvällarna och det tar tusen år (ja, minst tusen år) för mig att somna. Blir tokig på mig själv. Så jag tänkte att om jag kommer i säng i tid så kan jag ta tusen år på mig och ändå somna i bra tid. Smart va?
Innan jag somnar tänkte jag dela med mig utav ett recept som jag gjorde middag efter idag. Fick inspiration ifrån Topp Hälsa som hade ett uppslag om raw-food. Gjorde en sallad där ifrån, som förövrigt brukar vara raw, men med broccoli som fick marinera i olivolja och kryddor. Riktigt smaskigt, fräscht och somrigt! Till det gjorde jag laxfiléer i ugnen och stekte en bit saganaki. Den osten is to die for! Har ni inte smaka den än så gör det. Bara gör det!
Har sett att den finns i de flest matbutiker utav märket Fontana som också gör fetaost och annat gott.

Receptet kommer i ett eget inlägg, på salladen alltså.
Vi hörs 🙂

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: