www.linapetersen.se

Själsmående/Välmående – Personlig utveckling – Matlagning – Recept – Livet på landet

Jag är en tacksam kund

Lina

Skriver om sådant som vi vanligtvis inte vågar prata om men som vi borde lyfta oftare. Navigerar livet efter trauma och hanterar stora känslor så som sorg & ångest men också lycka, kärlek & feelgood.
Jag gillar att laga mat, baka och jag älskar personlig utveckling så här blandas högt och lågt, djupt och ytligt, reflektion och recept.
Välkommen!

Social Links


Har precis beställt en massa godsaker och bra varor ifrån bodystore.com! Älskar att jag har studentrabatt där varje gång jag handlar. Jag är en riktigt bra kund för jag går ofta på erbjudanden, rabatter och kampanjer. Jag är en tacksam kund som faller för de flesta marknadsföringsknepen som butiker och nätbutiker skyltar med. Men vad tusan gör det, egentligen?
Om några dagar kommer det ett paket och det är lika roligt varje gång. Trots att det är jag som klickat hem sakerna. Konstigt det där! Men det är kul att få paket 🙂

 

Nu har det blivit dags att krypa ner under täcket för min del.
Har hunnit läsa lite bloggar, dricka en kopp te och plocka lite här hemma men mer än så har det inte blivit denna regniga kväll. Det fullkomligt öser ner just nu och det är riktigt grått och ruggigt.
Men den här veckan har jag bestämt mig för att inte klaga på vädret. Jag jobbar ju hela sommaren så det gör absolut ingenting att det är lite kasst väder. Dock behöver det inte vara så här trist hela tiden. Någon liten ledighet hade jag tänkt att få till i samband med helgerna. Så på helgerna, då får det bannemig vankas sommarfeelings!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: