Det är tur att det finns sånt bra sällskap i vår sjukstuga, här hemma. Annars hade det inte funkat när man åker på magsjukan from hell. Först sa jag att den kom ifrån ingenstans men nu vet jag att den kom ifrån hell.
Jag åkte på det natten till måndag och min sambo åkte på samma skit natten efter. Så om vi ska se lite positivt på det hela så har vi i alla fall haft varandra under sjukstugans dagar. Det blir lite ”roligare” att vara sjuk då!
Jag tänker inte skriva så mycket mer om det här utan kan säga att vi är på bättringsvägen båda två.
Det tar ju alltid lite tid för kroppen att återhämta sig efter något sånt här. Så jag/vi tar en dag i taget.

Under tiden får vi roa oss med film och spel. Igår blev det Hitta Nemo! En favorit hos mig, en mindre favorit hos sambon.
Idag blev blev Ironman 2 och så har vi spelat Yatzy 🙂
Vad gör man inte för att få dagen att gå?
Hoppas ni har det bra i alla fall!
Jag är snart på banan igen, köket är nästan helt klart och då kan jag äntligen koncentrera mig på sommaren. Och OM jag ska njuta!
Jobba… Men njuta på helger och kvällar 😉
Det är min plan!

image

image

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: