En lång helg kort

Så var det ny vecka med nya möjligheter.  Den känslan hade jag imorse efter några grymt bra dagar i Småland. Jag styrde min kos 25 mil neråt i landet tidigt i fredags. Det bästa utav allt var att jag och kusinerna kokat ihop detta besöket tillsammans utan att moster visste om det. Det är så himla roligt att överraska folk! Mosters reaktion när hon såg att jag satt och solade i trädgården är oslagbar. Så kul!

För att göra en lång helg kort så kan jag berätta att vi gjorde en shoppingrunda i Växjö på lördagen (hittade på tok för mycket fint som fick följa med hem) och så har det blivit en hel del sol, grillad god mat och en massa prat och tjejmys. Precis vad en helg i Småland ska innehålla. Det var skönt att komma hemifrån lite och lämna renoveringen för en stund. Just nu har vi lite ställtid när det kommer till köket. Vilket betyder att vi för tillfället inte kan göra så mycket mer. Vi väntar på snickare ifrån HTH som kommer och kompleterar en del grejer på torsdag. Efter det kan vi börja tänka på refrängen. Det ska bli så otroligt skönt att få allting klart!

 

Under tiden har jag dock haft ett hemligt projekt i sovrummet. Som gått riktigt bra! Jag är imponerad av mig själv.
Men mer om det en annan gång. Det är som sagt lite hemligt.

För tillfället sitter jag på altanen med mamma. Grillen är tänd så vi ska snart äta middag. Efter det väntar ett ikea-besök, tjoho. Till det hemliga projektet, så klart! 😉

Kommentera