Detta inlägg skulle egentligen postats igår. Så läs det som om det vore måndag! 😉

Plötsligt händer det! Nej, jag har inte vunnit på lotto (om det ändå vore så väl) men jag fick äntligen tummen ur att cykla till jobbet imorse. Jag har funderat på det länge men sadeln behövde sänkas och jäklar vilket stort kliv det blev då, helt plötsligt. Tänk att en sådan enkel sak kan göra att man drar ut på en annan. Knäppt!Men igår, efter en helg full av renovering, så fick jag äntligen tummen ur och fixade sadeln så att jag äntligen kunde cykla till jobbet. Vet inte vad som gav mig en spark där bak. Antingen var det köksrenoveringens förtjänst. Jag tänker att jag kommit i min handyman-roll såpass mycket att det här med att fixa cykeln var en piece of cake eller så var det helt enkelt så att jag inte orkade fylla på mitt månadskort som hade sin sista giltiga dag igår, hehe. Latmask eller inte, jag cyklade istället för att ta bussen den korta biten till jobbet och det är jag riktigt nöjd med.
Efter nästan en hel vecka med feber, halsont och snuva så var jag tillbaka på jobbet idag och det kändes riktigt bra! Jag öppnade upp dagen med att skriva på mitt nya anställningsavtal och det känns kanon 🙂 Så det blev en bra start på dagen och en bra start på veckan som för övrigt är en lite kortvecka. Vi har fullt upp här hemma med både kök och annat så veckorna bara svischar förbi. Jag kommer fortsätta att vara kontorsråtta på dagarna och handyman på kvällarna ett tag till. Jag börjar trivas riktigt bra! Det är roligt och det var framför allt kul i helgen då man såg framsteg. Nu börjar man nämligen ana att det faktiskt håller på att bli ett kök i rummet och känslan utav att det är en byggarbetsplats försvinner mer och mer. Det gillar vi!
Ni får dock hålla er lite till med bilder. Det är inte klart än på några veckor och än så länge är det inte jättemycket att visa. Men den som väntar på något gott!..

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: