Idag var en sovmorgon på sin plats.
Jag sitter i detta nu med en kopp kaffe i soffan, framför nyhetsmorgon. Så vi kan säga att allt är i sin ordning. Allt här i soffan alltså. Men tar man ett steg ifrån soffan så kliver man rakt in i kaoset. Bredvid mig står nämligen flyttkartonger fulla med kastruller, tallrikar, glas och två kartonger agerar skafferi.
Igår jobbade vi ju undan i det nya köket och faktum är att vi kom ganska så långt. Det nya golvet är på plats, ett likadant golv som vi har i vardagsrummet så det blev riktigt snyggt. Gipsplattor är uppe på några utav väggarna och jag hann spackla skarvarna igårkväll så det har förhoppningsvis torkat under natten.
Förnsterkarmarna är målade men ska bli målade en omgång till, så jag har lite att pilla med idag också.
På onsdag kommer leveransen ifrån HTH med det nya köket. Sedan dröjer det några dagar innan vi kan börja att sätta det nya köket och någonstans i den vevan (antagligen först när köket är på plats) ska det tapetseras. Sist ut är nya listor, både till golv och tak, samt nya fönsterbrädor.
Sedan är det så klart det där med att ställa allt på plats i det nya köket men det ser jag bara fram emot! 🙂

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: