Det här med att renovera kök är som ett endaste megalångt träningspass. Jag ligger helt utslagen i sängen!
Jag är en riktig handyman, eftersom min sambo flytt sin kos (han är på tjänsteresa) så har jag stått för jobbet i köket denna eftermiddag och kväll. Jag har bla slipat och målat taket. Inte illa va?
Vi totalrenoverar alltså hela rummet. Så allt ifrån golv till tak (bokstavligt talat) ska göras om.
Det är svårt att se slutet på det hela. Just nu känns hela lägenheten som ett enda stort kaos. Men jag VET att det kommer bli så satans snyggt när det är färdigt så jag antar att det är värt att slit som vi lägger ner nu 🙂
Eftersom det är krig här hemma är matlagning en utmaning. Igår blev det två kokta ägg och en burk makrillfilé till middag, det är fina grejer det.
Idag tog jag mig dock i kragen och passade på eftersom vi under denna veckan fortfarande har vatten och spis i köket. Annat blir det nästa vecka!
Så middagen idag blev hamburgare, sallad och baconlindad sparris. Tanken var också att ”laga undan” lite mat så vi har i kylen. Därav baconlindad sparris mitt i allting. Jag gjorde en laddning, det är ju så enkelt! 🙂

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: