www.linapetersen.se

Själsmående/Välmående – Personlig utveckling – Matlagning – Recept – Livet på landet

”Puta Madre och benpass”

Lina

Skriver om sådant som vi vanligtvis inte vågar prata om men som vi borde lyfta oftare. Navigerar livet efter trauma och hanterar stora känslor så som sorg & ångest men också lycka, kärlek & feelgood.
Jag gillar att laga mat, baka och jag älskar personlig utveckling så här blandas högt och lågt, djupt och ytligt, reflektion och recept.
Välkommen!

Social Links


God morgon!

Frukosten är i magen och en lördag som denna stod det lite smått och gott på frukostbordet. Bla stekt ägg, rostad macka och ½ portion av den goda mandelgröten. Mätt och go med andra ord och det är bra för om en timme ska jag köra en runda på gymmet med grabbarna. Ska bli kul! Tydligen är det ben som står på schemat och om jag känner dom och mig själv rätt så kommer jag inte att vara riktigt lika pigg och glad efter passet, som jag är nu… Men det är gött!

Senare idag ska vi in till stan och käka födelsedagsmiddag på den mexikanska restaurangen Puta Madre. Ska bli både gott och kul! Har hört både det ena och det andra om den restaurangen så det ska bli kul att se om dom lever upp till sitt rykte. Av priserna på menyn att döma så hoppas jag att maten är något ut över det vanliga 😉
Först måste jag bestämma vad jag ska ha på mig och så ska vi hinna iväg för att köpa presenter också.
Späckad lördag med andra ord!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: