Puh, vilken vecka det har varit. Snurrig men samtidigt så himla bra. Helgen är mer än välkommen! Har precis varit och handlat en sväng, passade på då vi fått låna mammas bil, skönt. Det ska strax lagas tacos ihop med sambon eller jag ska säga min fästman för ni har väl inte missat att vi förlovade oss i onsdags? Det känns hur kul som helst och ringarna är så fina. Vi hade två toppendagar uppe på Orust, bodde fint, åt supergod mat och slappade på värdshusets spa. Dagen efter blev vi ordentligt uppvaktade av båda våra familjer, dom hade ordnat så fint till oss och vi blev rent ut sagt firade som tusan. Ett sådant firande hade varken jag eller Mikael förväntat oss. Inte visste vi att det var en sådan stor grej att förlova sig? Riktigt roligt i alla fall. Dom är så gulliga våra små familjer och vi är jätteglada över alla fina saker vi fått. Kram på er!

Nu, är det tacos som sagt och sedan soffläge. Min hjärna har inte alls hängt med dessa dagar. Det blir så knäppt när man är ledig mitt i veckan. Så myskläder och sedan kommer jag nog somna som en stock ikväll!
Vi hörs 🙂

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: