God morgon! För mig och min sambo är det redan helg igen och det känns hur gott som helst. Vi har nämligen tagit en extra dag ledigt och just nu, när jag sitter med täcket omkring mig i soffan och dricker kaffe, så känns det som ett av de bästa besluten i världen. Dock är jag lite i valet och kvalet om jag ska åka en sväng till gymmet. Det är lite roligt det där. Hur det nästan kan bli ett beroende det där med träning. Jag kan liksom längta efter att träna och känner ett sug efter att träna trots att jag avslutade en timmes pass senast igårkväll. Men när jag tänker efter är det nog inte själva träningen utan känslan efteråt som jag är ute efter 😉 Den är ju så go!

Varför tvekar jag då? Jo, jag och sambon ska ge oss iväg på en liten mini-weekend och har som mål att åka vid 11:30 – 12:00 och jag har varken packat eller funderat på vad jag ska ha med mig. Så ska jag klämma in träning, dusch och fix där emellan också kan det bli lite tight. Jag känner mig själv för bra!
Vi får se 🙂
IMG_20130430_074714

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: