Jag kan lägga mig med riktigt gott samvete för idag har jag fått gjort en hel del.

Jag har preppat (har fastnat för de ordet av någon konstig anledning) matlådor och middagar inför den kommande veckan. Jag gjorde en laddning köttfärssås med smörstekt vitkål och zucchini, pestolax i ugnen och en tonfisk och räksallad som blir till lunch imorgon. Provbakade ett nytt recept  ”solrosfrallor” när jag ändå var i farten så nu finns det bröd i frysen också.
Gillar idén med att förbereda ”matveckan” lite i förväg. Det är otroligt smart, tidsbesparande och skönt. Gjorde samma sak förra söndagen och det funkade riktigt bra. Jag lagar ju så klart inte all mat men några rätter gör jag helt färdiga och några gör jag halvt färdiga. Så som pestolaxen i ugn, den saknar för tillfället tillbehör men den dagen det är dags att äta laxen till middag är ju halva jobbet redan gjort 😉

Det har varit en riktigt bra helg som innehållit både det ena och det andra. Egentligen tycker jag att den har gått på tok för snabbt men så är det väl alltid? Tur att veckorna också brukar svischa förbi så att det snart är helg igen. Den här veckan har jag ett mission och det är att ta upp träningen igen. Nu är det slut på bekvämligheterna! Jag börjar komma in i jobbet och får helt enkelt planera träningen ut efter min nya vardag. Svårare än så är det ju inte!
Vi hörs 🙂

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: