Igår var en stor dag. En grym, bra och rolig fredag på många sätt och vis. Jag hade till att börja med en ganska knäpp morgon, blev väckt lite på fel sida och var allmänt fumlig under tiden jag gjorde i ordning mig. Tappade plattången i golvet, ena örhänget hamnade också på golvet istället för i örat och när det var dags att borsta tänderna damp tandborsten ner i handfatet. Knäppt är ordet!

Hade sedan en riktigt bra dag på jobbet. Den gick otroligt fort och det var riktigt roligt! Börjar bli lite varm i kläderna och kommer sakta men säkert in i det hela, kul.
Efter jobbet var det återigen dags att möta upp min sambo för ett möte med vår köksplanerare på HTH. Efter en stund där rodde vi allt i hamn och skrev kontraktet för vårt nya kök! Kan knappt förstå att det äntligen ska bli av. Vecka 22 väntas leverans och innan dess ska det gamla köket plockas ner och rivas. Den biten ser jag faktiskt fram emot. Jag tänker gå loss med alla mina krafter och riva allt som kommer i min väg, allt ska bort! När det är gjort ska taket målas, nya tapeter ska upp på väggarna och så ska det läggas nytt golv. Sen kommer leveransen med köket och vips så är det uppe! 🙂

Efter mötet på HTH blev det en sväng in till stan och sedan åkte vi till Linné för att äta middag på en av våra favoritrestauranger. Vi hade ju en hel del att fira!

Idag står det lite gott och blandat på mitt schema så det är lika bra att sätta lite fart. Rostad macka och kaffe är i magen så jag ska nog klara mig ett tag.

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: