Här sitter jag i soffan, dricker bubbelvatten och kollar på biggest loser. Det kallar jag för myskväll!

Efter jobbet idag stack jag direkt in till stan för att möta min sambo och vår köksplanerare på HTH. Vi hade ett riktigt bra möte och vår renovering utav köket närmar sig med stormsteg. Jag längtar som tusan! Vi har bestämt oss till 99% nu och ska dit igen på fredag. Efter mötet tog vi svängen om Nordstan för att kika på lite saker, när vi ändå var där.
Sedan hem för att värma middag i micron och äta. Så otroligt bekvämt!
Igår provade jag ett nytt koncept. Inte nytt för världen men nytt för mig. Jag lagade och förberedde både middagar och matlådor igår. Inte för hela veckan men några rätter och det är riktigt smart och bra. Man sparar ju på så vis in tid på eftermiddagarna/kvällarna och kan då göra annat. Som att träna, blogga eller kolla på tv, haha. Det är så min fritid ser ut för tillfället! Det kommer kännas grymt bra att komma hem ifrån träningen och veta att man bara är några minuter ifrån en god middag.
Jag förberedde en liten del som sagt. Tillbehör som smörstekt vitkål eller kokt broccoli går ju snabbt att svänga ihop 🙂

Du kanske också gillar …

Kommentera

%d bloggare gillar detta: