Efter jobbet idag som för övrigt gått bra så laddade jag batterierna på balkongen, i solen, tillsammans med en Celsius. Hur gott som helst! Solen värmde förvånansvärt mycket så det var riktigt gott att sitta där en stund. Efter den omladdningen hoppade jag i lite sköna träningskläder och så promenerade jag och sambon till pizzerian som ligger en liten bit bort. Där hade vi ”uteserveringspremiär” och åt middag i solen. Eftersom han varit i Stockholm måndag och tisdag hade vi en del att prata om så vi satt där tills solen försvann bakom trädtopparna. Hur mysigt som helst och maten var lika god som vanligt. På vår pizzeria gör dom väldigt goda, fräscha och matiga sallader. Jag är en sån där jobbig kund som alltid ska plocka bort och lägga till en massa saker men det är aldrig några konstigheter och blir alltid supergott! Dock glömmer jag alltid bort att säga till om brödet. Jag glömmer lixom av att det fortfarande finns människor som stoppar i sig sådant jox 😉
Ja, jag är så fräck att jag lägger vitt, luftigt bröd under kategorin jox! Man får rejäla portioner vilket passade extra bra idag eftersom den där salladen var mitt andra mål mat. Då får man äta som ett djur!
Det har funkat riktigt bra att äta två rejäla mål mat i mitt matfönster på dagarna. Med tanke på att jag inte tränat på en vecka behöver jag inte så mycket mer än det 🙂 Tänker fortsätta i detta spåret! Skam den som ger sig!!

Nu blir det en kopp te och tv-mys i soffan. Inte i min ensamhet ikväll, som tur är!
IMAG1674IMAG1673

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: