Pestopytt och godis!

Idag provade jag något nytt – pestopytt! Det blev förvånansvärt gott och det var mitt andra mål mat för idag så middagen satt som ett smäck. Nu är jag mätt och glad igen och på löjligt bra humör. Tänk vad lite mat kan göra! Trots att jag är trött (det är ju tisdag, slår aldrig fel det där) så känner jag mig full utav energi. Knäppt men skönt! Har hoppat i min one-piece och tänkte avsluta dagen med lite tv-mys i min ensamhet. En kopp te och lite bloggar också, så klart.

Så, hur gjorde jag då min pestopytt? Jo, jag fräste chorizo, zucchini, lök, soltorkade tomater och bacon i lite smör. Smaksatte med en skvätt grönsaksbuljong och pesto. Till den här pytten åt jag två stekta ägg och en klick sås.
Jag tog helt enkelt det jag hittade i kylen så det var inte svårare än så! Hade gärna haft i lite paprika om det funnits men det får bli till nästa gång.
Efter maten tog jag mig en kopp kaffe, aningen sent jag vet, men jag tyckte att en kaffe på maten skulle sitta fint så så fick det bli och efter en klunk av kaffet kände jag hur godissugen jag var så det blev en skål med lite godis också. Godis som varken är dåligt för tänderna, hälsan eller siffrorna på vågen 😉
Bra tisdag med andra ord!
Nu tänkte jag bädda ner mig i soffan och kolla på något bra.
IMG_20130409_181004
IMG_20130409_184939

2 reaktioner till “Pestopytt och godis!”

Kommentera