Klivit in i mys-mode här hemma vilket betyder att jag hoppat i mjukisarna, tvättat bort sminket och landat i soffan med en kopp te.

Framför mig har jag laddat upp med lite nagellack. Tänkte att jag skulle få ordning på mina naglar eftersom det inte hanns med igår. Efter en sväng i staden tillsammans med min sambo hoppade vi på bussen ut till mamma och pappa. Där var det fullt hus då både bror, farmor och farfar var där. Grillat stod på menyn och det var precis så gott jag som ville att det skulle vara. Grillat är väldigt tacksam mat för oss som äter lchf, i alla fall i vår familj. Till de grillade köttet har vi oftast tillbehör i form utav tjock korv, halloumi, sallad och lite annat smått och gott. Så det är fritt fram att plocka vad man själv vill ha!

Idag öppnade jag upp dagen och veckan med periodisk fasta. Så till frukost blev det en god kopp kaffe och mitt första mål mat intogs på jobbet vid 11:45. Perfekt! Jag mår så förvånansvärt bra när jag fastar och har en plan på att göra det en period framöver. Men deppa inte ihop för det. På helgerna kommer det i vanliga ordning uppdateras med härliga frukostbilder!
Påtal om jobbet så var det idag min första, riktigt, riktiga jobbdag på nya jobbet. Jag har ju haft lite introduktion och en mjukstart under några dagar i mars men idag började allvaret och det känns riktigt bra. Nu är det heltid några månader framöver och jag kan äntligen släppa skolan för ett tag. Skrev sista tentan för terminen i torsdags och höstterminen börjar inte förrän i Augusti. Hur det blir med jobb då får vi helt enkelt se. Vi blickar mot våren och sommaren först, tycker jag.

Sambon har åkt till Stockholm för att jobba i två dagar så jag har lägenheten all by my self. Så nu blir det musik och nagelmålning för fulla muggar! 😀
Vi hörs!

Du kanske också gillar …

Kommentera

%d bloggare gillar detta: