Herrejesus vilken frukost det blev. Är fortfarande proppmätt! Det blev nybakade valnötsscones och vaniljmascarpone med mandelsmör och kokoschips. Efter det en kopp kaffe. Inte undra på att jag är mätt som en plätt.

Vaniljmascarpone är superenkelt att göra, gott och otroligt mättande. Vill man inte ha det som frukost kan man äta det som efterrätt på lite olika vis. Det brukar passa både lchf-folk och vanligt dödliga människor 😉
Vill man lyxa till det någon gång då och då och äta det till frukost så blandar man helt enkelt mascarponen tillsammans med vaniljpulver och lite sötning för den som vill och ställer in i frysen en kortis. Tycker det är som godast då den är riktigt kall. Till detta kan man serverar nästan vad som helst. Har man den som efterrätt är det otroligt gott att toppa med varma hallon. Idag till frukost toppade vi med kokoschips, mandelsmör och några gojibär. Smaskigt!
IMG_20130407_113037

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: