God morgon!

Jag börjar sakta men säkert att återgå till mitt vanliga jag. Förkylningen rör sig med andra ord åt rätt håll (plus att jag vaknade strax innan kl 8 och var pigg) och idag känns det för första dagen ok. Vi stannar där. Vågar inte säga för mycket för då kommer det väl ett bakslag som ett brev på posten.

Jag har precis haft en mysig start på dagen här i soffan tillsammans med lite te och nyhetsmorgon. Tänkte att jag skulle baka lite gott bröd till frukost. Det går ju ganska fort och är ju så gudomligt gott! Har dock inte bestämt mig för om jag ska göra kesobröd eller valnötsscones. Kanske blir båda? 😉
Senare under dagen skall jag och sambon in till stan och mysa lite. En bra söndag med andra ord!
IMG_20130407_084633

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: