www.linapetersen.se

Själsmående/Välmående – Personlig utveckling – Matlagning – Recept – Livet på landet

Beroende behöver inte vara negativt

Lina

Skriver om sådant som vi vanligtvis inte vågar prata om men som vi borde lyfta oftare. Navigerar livet efter trauma och hanterar stora känslor så som sorg & ångest men också lycka, kärlek & feelgood.
Jag gillar att laga mat, baka och jag älskar personlig utveckling så här blandas högt och lågt, djupt och ytligt, reflektion och recept.
Välkommen!

Social Links


Morgonens kaffe har precis landat i magen och det smakade extra gott idag. Jag har nämligen inte druckit riktigt gott kaffe på två dagar (!) katastrof. Nej, så illa är det verkligen inte men koppen jag precis drack var extra god. Vi pratade om det där igår. Kaffe och beroende utav detta. Min sambo kläckte ur sig att jag gått och blivit beroende utav kaffe och jag reagerar genom att försöka försvara mig. Men när vi senare diskuterade vidare så kom vi fram till att ett beroende inte alls behöver vara negativt. Men håll med om att själva ordet, beroende, klingar negativt? Men jag, som nu börjat tycka om svart kaffe helt plötsligt, dricker ungefär 2-3 koppar kaffe per dag. Ibland 1 och ibland ingen. Det kanske man kan kalla ett beroende men om det är dåligt, det ”vet i sjutton” 😉

Det skall strax bli frukost i form utav rostad macka och mandelgröt.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: