Vad gör jag denna morgon?
Jo, jag har äntligen en riktig mysmorgon hemma i lägenheten. Kollar lite halvt på nyhetsmorgon och har precis fått i mig en kopp kaffe och målat mina naglar i en härlig vår-färg. Jag har, precis som så många andra, några lediga dagar framför mig och dom är så välkomna så det är nästan inte klokt 😉
Dock har jag en hel del att göra dessa lediga dagar men jag tänker tillåta mig själv att slappna av och sänka tempot. Framför allt ska jag tänka på att sänka mina egna krav!

Solen skiner som tusan i Göteborg idag och graderna ligger redan på plus. Kanske kan bli en go stund i solen senare? Annars så ska det städas lite här idag. Vid 13-tiden kommer mamma och Lena hit för att få bli lite fina i håret och efter det blir det nog en sväng iväg för mig och sambon.
Återkommer med frukosttips om en stund!
IMG_20130328_085632

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: