Ikväll blir det pizza till middag, minsann! Har varit sugen på det enda sedan jag gjorde den där 30 dagars utmaningen, om ni minns? Men då var ju pizza allt annat än okej. Men nu, nu är det mer än okej och jag ska strax lura med mig min sambo till affären för att handla alla smarriga ingredienser vi vill ha på pizzan. Jag tänkte göra min pizzabotten 2.0 eftersom det blev riktigt bra sist. Receptet på pizzabottnen hittar ni här.

Annars är det en helt okej onsdag. Startade dagen med en tenta och så pratar vi inte mer om den 😉 Vill bara lägga den bakom mig. Nu gäller det att sikta in sig på det nya jobbet och nästa stora tenta som avslutar terminen. Där emellan har vi ett arbete eller två som ska in också. Puh! Inte konstigt att jag legat som en död på soffan en stund. Musten gick lixom ur mig! Har träningsvärk som en tok också, i muskler jag inte trodde fanns. Det ska bli riktigt gott med en myskväll denna onsdag och efter myset tänker jag sova som en prinsessa i vårt nya sovrum 🙂

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: