What a day! Första dagen på jobbet, som jag numera kan kalla det, kändes riktigt bra. Snurrigt men bra! Inte snurrigt väl där, på plats, men snurrigt i min hjärna efteråt. Men jag är inte orolig, jag vet att saker och ting kommer att falla på plats. Kanske redan på torsdag. Då ska jag jobba heldag!
Har precis pluggat en stund, en pytteliten stund. Jag vet inte riktigt vad det är med mig men jag har jättesvårt att få både ro och motivation till att sätta mig ner och plugga. Jag känner mig inte fokuserad och märker att jag inte riktigt har tankarna på plats. Dom är någon helt annanstans. Samtidigt känner jag mig väldigt lugn, jag kanske har mer koll än vad jag vill tro? Tentan är på onsdag och här sitter jag och bloggar om att jag inte pluggar.. Efter skolan idag åkte jag vägen om apoteket. Har sedan en tid tillbaka haft lite problem med ögonen. Det låter kanske lite knäppt, jag ser bra, det är inte det. Jag känner mig lixom torr, trött och irriterad i ögonen hela tiden. Det syns ingenting mer än att jag blinkar och blundar förbannat mycket. Så idag, efter en dag med extremt torra ögon, fick jag tummen ur och åkte till apoteket. Fick hjälp av en gullig tjej och för 45 spänn blev en flaska ögondroppar mina. Har tagit två omgångar idag och det har resulterat i två hallelujamoment. Superskönt (låter också fel att säga för det är verkligen allt annat än skönt att droppa saker i ögonen) för ögonen, det var dom som fick ett hallelujamoment. Det varade i ungefär 2 minuter sen kom den där irriterande känslan tillbaka. Kanske får prova några gånger till innan jag utvärderar 😉

Eftersom jag bestämt mig för att plugga dessa två dagar som är kvar inför tentan så blev det ingen träning efter skolan idag.. Istället tog jag en kopp kaffe när jag kom hem och satte sedan igång att göra egen lchf-pasta till lasagnen som vi åt för en stund sedan.
Det var ju tur att jag hoppade över träningen så att jag kunde plugga, jag menar laga mat.. Blir så trött på mig själv!..
Kommer antagligen att plugga som en tok imorgon 😉

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: