God morgon! Det är ju fortfarande morgon trots att jag varit vaken i nästan en timme. Jag fortsätter att chocka mig själv genom att vakna av mig själv på helgerna ungefär 8½ timme efter att jag somnat. Det är egentligen inget konstigt med detta men har man i hela sitt liv bara sovit och sovit varje gång man varit ledig så är det lite chockartat att helt plötsligt vakna, av sig självt, pigg och utsövd tidigt på morgonen.

Igår gick dagen åt till städning utav lägenheten och plugg, plugg och lite mer plugg. Plugget behöver vi inte gå in närmare på men däremot kan jag berätta att städningen ledde till möblering utav sovrummet. Jag gjorde det i smyg när min sambo var iväg en stan en sväng, hihi. Han tyckte det var kreativt och det tog jag som en riktigt bra komplimang! Sedan är det väl alltid så att man måste vänja sig lite, det känner jag för min egen del också. Men efter att ha sovit en natt i det ”nya” sovrummet känns det riktigt bra! 🙂

På kvällen igår kom Mikaels mamma och Matz till oss. Vi laddade upp med en massa snacks och gottis och kollade sedan på film. Hemmabio med andra ord. Riktigt trevligt och filmen, Hall pass, var både bra och rolig!
Så här såg min godistallrik ut:
IMG_20130316_200448

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: