Plugga – pausa, plugga – pausa (med dansa pausa melodi)! Ungefär så har min söndag sett ut hittills. Det är dock väldigt skönt att få saker och ting gjort. Snart drar praktiken igång och jobb för min del! Det är en utav de roliga och spännande sakerna som händer mig i vår. Jag ska inte bara ha praktik under våren, jag ska jobba också och sedan kör jag på hela sommaren och antagligen en bit in på hösten. Så himla roligt! Det är nästan för bra för att vara sant. Så imorgon när klasskompisarna har sovmorgon åker jag till min blivande praktik och arbetsplats för att prata med chefen och få min första introduktion. Det skall bli otroligt kul och jag är redan lite pirrig! Jag har några tillfällen här innan april ,då praktiken egentligen börjar, som jag kommer befinna mig på företaget för att bli introducerad i deras system. Så jag har en tuff men rolig period framför mig. Två stora tentor och så lite inlämningar på det också! 😉

Efter en förmiddag med plugg tog jag med mig sambon till blomsteraffären och Ica. Efter storstädning och möblering igår blev jag otroligt sugen på lite nya blommor och växter. För är det inte vår ute så får det bannemig vara vår inne. Så nu är det riktigt fint hemma! Delar med mig utav lite bilder 🙂

Härnäst står träning på schemat. Ikväll väntar en dundergod middag och antagligen lite mer pluggande. Nedvarvning med en god kopp te och en bok kan jag tänka mig att det blir innan det är dags att krypa ner i vårat snygga sovrum och ladda inför morgondagen. Efter några timmar på ”jobbet” skall jag nämligenvidare för en eftermiddagslektion i skolan.
2013-03-17 16.31.132013-03-17 16.30.512013-03-17 16.30.29
2013-03-17 16.34.08

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: