Jag gillar mitt nya jag!
Jag tänkte ställt klockan på 7:30 denna morgon för att helt enkelt komma upp i tid och inte låta min ledia dag gå till spillo. Men jag ställde aldrig klockan. Jag somnade som en stock igårkväll och imorse då min sambo klev upp vid 6 tiden sov jag som godast, så någon tanke på att ställa klockan då, fanns inte.
Men mitt nya jag vaknade av sig självt kl 7:43 (exakt) och klev upp strax efter 8. Hur bra som helst!

Så nu har jag precis fått frukost och kaffe i magen vilket betyder att jag är riktigt mätt! Gjorde mandelgröt till frukost denna morgon, en utav mina favoriter, och jag glömmer ifrån gång till gång hur jäkla mättande den är. Kanske borde minska på portionen? Det är lättare när jag gör den till mig och min sambo samtidigt för då häller jag helt enkelt upp mer i hans skål än i min 😉

Solen skiner i Göteborg denna fredag! Men som vanligt luras vädret. Temperaturen ligger just nu på -3.3 och det är på tok för kallt. Jag kollade igenom lite bilder i telefonen här om dagen och för exakt ett år sedan (den dagen jag kollade) den 12/3 så satt jag och sambon ute på balkongen i t-shirt och planterade chili och gräslök. Vi hade varit på Plantagen och handlat lite vårfint till balkongen. Och det ska tilläggas att korten vi tog på balkongen när vi bara har t-shirt på oss är tagna på eftermiddagen.. Tänk vilken skillnad det kan vara egentligen. Men hörni, vi blickar framåt, våren kommer snart och jag har hört att har vi en kall, lång vinter så får man en varm och fin sommar. Man kan ju hoppas!
IMG_20130315_0922472012-03-12 17.36.362012-03-12 17.41.11

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: