Nu är jag klar för idag, klar med allt. Tränat, ätit en smarrig middag, duschat och pluggat. Mer än det behöver inte en torsdag innehålla, tycker jag. Veckan har gått hyfsat snabbt och imorgon är det redan helg för min del. Jag är ledig men ändå inte ledig! Har som sagt en hel del att göra månaden ut men det är bara till att bita ihop och köra på. Jag tror att allting kommer bli hur bra som helst i slutändan.

Idag har tankarna befunnit sig någon helt annanstans och för det mesta snurrat runt i 1000 km/h, minst. Hade ingen energi alls när jag kom hem ifrån skolan förut men ett samtal med min bästa sambo gjorde susen och vi bestämde att vi skulle mötas på gymmet vid 17. Vare sig jag ville det eller inte! Har haft bättre dagar men vi skötte oss bra och fick tränat en stund. Efter träningen var vi hungriga som djur (eller i alla fall jag) så jag satte igång med middagen direkt. En otroligt god rätt som vi i vår familj kallar för Petersens special. Det är min finurliga pappa som döpt rätten till det eftersom det är han som lagar den och hela familjen, jag, min bror och mamma tycker den är jättegod. Det är en fläskfilégryta som blir olika varje gång han lagar den eftersom han aldrig minns vad han hade i den. Men det gör ingenting, det är lite det som är charmen när min pappa lagar mat! Så den här rätten är inte svår att laga. Man slänger i lite vad man är sugen på, helt enkelt 😉
Jag gjorde min gryta på fläskfilé (så klart), creme fraiche och grädde, soltorkade tomater, soja, salt och peppar. Lätt som en plätt och gott som tusan 🙂

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: