God morgon onsdag och god morgon träningsvärk! Jag tycker det är härligt att vakna med träningsvärk för då vet jag att jag skötte mig bra på gymmet igår. Har gymmat ihop med min sambo några gånger den senaste tiden och det har hjälpt mig då jag gymmar själv också. Tidigare var jag ganska mesig i gymmet och drog mig nästan för att prova nya maskiner. Men i dagsläget har jag fått ganska bra koll, känner mig mer och mer bekväm och då kan jag automatiskt lägga på mer vikt. Och det var just det jag gjorde igår! Lade på mer vikt alltså, så jag hade en liten aning om att träningsvärken skulle besöka mig idag.

Sovmorgon stod först på schemat idag. Jag och Pernilla tog oss friheten eftersom vi har ett inlämningsarbete som vi kan styra lite över själva. Så en sovmorgon var minsann på sin plats! 🙂
Så, jag sitter här i soffan och har precis fått i mig en god frukost. Nyhetsmorgon är på och instagram är uppdaterat, så allt är i sin ordning.
Ha en go onsdag!
IMAG1540-1

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: