image

Spenderar en stund på bussen denna morgon, precis som alla andra, så allt är i sin ordning. Har en bit kvar till skolan där en heldag med lönehantering väntar. Men en helt vanlig morgon är det inte, trots allt. Klockan ringde nämligen och väckte mig redan 5:25 imorse. Galet tidigt med andra ord! Jag trodde som vanligt att jag var den enda människa som är uppe vid den tiden men icke, folk rör på sig även då. När jag hörde att en granne gick i trappuppgången blev det genast lättare att kliva upp och jag tänkte ”tänk dom som går upp så här tidigt varje dag för att dom måste”. Vaknade till liv och styrde min kos mot gymmet. Inte ens där var jag ensam. Så det störda är inte att jag går upp så tidigt för att träna.. Det störda är att det redan är människor igång och tränar när jag kliver in på gymmet kl 6:05.. När tusan sätter dom igång lixom? Hur som helst, tränad och klar är jag och det känns riktigt bra. Tog en bild strax innan gymmet som bildbevis 😉 Ha en bra dag!

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: